Ahma Eläinklinikka

Leskirouva Freytagin
kuja 15 B 32
00790 Helsinki (Viikki)
puh. 09 3871770
Arkisin 10-19

Tietoja Ahma Eläinklinikasta

Ahma on paikallinen eläinklinikka Viikissä. Meillä lemmikkisi otetaan huomioon kokonaisvaltaisesti ja yksilöllisesti.

Ahma Eläinklinikka tarjoaa eläinlääkäripalveluja lemmikin koko elinkaaren ajan. Hyvän varustelun ja eläinlääkärien laajan kokemuksen ansiosta Ahma Eläinklinikalla lemmikkisi saa turvallista ja laadukasta hoitoa. Esimerkkejä tarjoamistamme palveluista: keisarinleikkaukset, rokotukset, tunnistusmerkinnät, perussairaanhoito, sterilisaatiot, kastraatiot. Tarjoamme myös erikoispalveluja tarvittaessa, mm. silmätarkastukset ja ortopediset leikkaukset.

Meille on tärkeää, että potilaalle varataan tarpeeksi aikaa. Jokaista potilasta varten varaamme vähintään puolen tunnin ajan. Ahma Eläinklinikka sijaitsee Viikissä, modernissa ja rauhallisessa ympäristössä, kuitenkin hyvien liikenneyhteyksien päässä. Rauhallinen ympäristö on ensiarvoisen tärkeää mm. silloin, kun vaaditaan potilaan rauhoittamista toimenpidettä tai tutkimusta varten.

Uusimman tekniikan käyttö mahdollistaa nopean diagnostiikan ja nopean hoidon. Käytössämme on mm. säteilyaltistuksen minimoiva ja ekologinen digitaalinen röntgenkuvaus.

Lemmikin turvallisuuden edistäminen on meille tärkeää ja suosittelemme kaikkien kissojen ja koirien merkitsemistä mikrosirulla. Tarjoamme mikrosirutuksen edulliseen hintaan.

Ahma Eläinklinikka on toiminut Viikissä vuodesta 2004. Kiitämme asiakkaitamme luottamuksesta ja toivotamme uudet asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi !

Ahma Eläinklinikka © 2016      Onnellinen lemmikki kaikkien iloksi !